Skip to main content
Carnaval in Dorpsgebouw ’t Gebint
Geschreven door: Coöperatie Biest-Houtakker

Carnaval in Dorpsgebouw ’t Gebint


CV de Pinnekleuvers is er bijna klaar voor: een prachtevenement in hun nieuwe residentie. Coöperatie Biest-Houtakker doet er de komende dagen met grote inzet van deze vereniging en de vrijwilligers van Wel Gement Facilitair alles aan om de gymzaal om te toveren tot feestzaal. 

We hopen dat veel inwoners uit Biest-Houtakker mee komen carnavallen. U bent natuurlijk van harte welkom. Het programma zal door CV de Pinnekleuvers bekend gemaakt worden. Vooruitlopend hierop hebben wij enkele praktische mededelingen:

Pinautomaat   De geldautomaat wordt na carnaval geplaatst, naar verwachting kunt u hier vanaf 12 maart a.s. gebruik van maken. Rabobank Hart van Brabant heeft het echter mogelijk gemaakt om bij de bonnenverkoop te pinnen.

Speelplaats Dorpsgebouw ’t Gebint   De speelplaats is de gehele carnaval geopend. De poort aan de voorkant zal gesloten blijven vanwege veiligheid, de achterste poort is geopend. Wij willen ouders erop attenderen dat er geen extra toezicht gehouden wordt op de speelplaats. Let dus op de veiligheid én het gedrag van uw eigen kinderen. 

Algemene Plaatselijke Verordening   Voor Coöperatie Biest-Houtakker was het al duidelijk, zij volgen Wel Gement Facilitair betreffende alcoholbeleid op. De Drank- en Horecawet wordt dan ook strikt nageleefd. Dat doen wij om onze vergunning te behouden, én omdat we vinden dat we jongeren moeten beschermen tegen gezondheidsrisico’s m.b.t. alcoholgebruik. Gemeente Hilvarenbeek zal Buitengewoon Opsporings Ambtenaren inzetten om toe te zien op naleving van de wettelijke voorschriften rondom alcoholverkoop- en gebruik. Hierover zijn alle horeca ondernemers per brief geattendeerd.

 Wij wensen alle Pinnekleuvers en Pinnekleuverinnen een hele fijne carnaval toe!

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?