• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head 15
  • foto head 16

Kindcentrum De Vlinderakker

Geschreven door Katja Timmermans. Gepost in Voorzieningen.

logo klik kinderopvangDe kinderen en medewerkers van de basisschool en de kinderopvang gaan vaak even bij elkaar ‘buurten’. Ook door het ontmoetingscentrum ‘Ome Toon’ worden wij met open armen ontvangen, waardoor de kinderen daar ook de verbinding tussen jong en oud maken.
In dit kindcentrum stellen de basisschool en de kinderdagopvang met daarbij het peuterarrangement, voor-, tussen- en naschoolse opvang zich als doel om uw kind zo te begeleiden en (spelenderwijs) te laten leren dat het een hele goede start kan maken op weg naar zijn toekomst. Ieder kind is uniek en daarom proberen wij uw kind het maatwerk te bieden dat het verdient om zich veilig en op zijn plek te voelen.

Klik biedt kinderdagopvang in een verticale groep (0-4-jarigen) en daarnaast een groep waar ook het peuterarrangement wordt geboden aan de peuters vanaf 2 jaar. De buitenschoolse opvang is er voor de kinderen die naar de basisschool gaan. Zij hebben de beschikking over dezelfde ruimte waar het peuterarrangement wordt geboden en daarnaast maken zij ook gebruik van de mogelijkheden, die binnen de basisschool aanwezig zijn.

Alle kinderen kunnen dagelijks terecht van 7.30 uur tot 18.30 uur.

Voor meer informatie zie de site van klik kinderopvang.