• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head 15
  • foto head 16

Welkom bij tennisvereniging TOB

Geschreven door Herman Kolkman. Gepost in Tob.

TTob logoennisvereniging op de Biest (TOB) is opgericht in 1999. We zijn een kleine, informele vereniging waar sportiviteit en gezelligheid voorop staan. We beschikken over twee kunstgrasbanen met verlichting waarop bij elk weertype, behalve opdooi, getennist kan worden.

Naast het vrij tennissen kun je deelnemen aan diverse (interne) competities en toernooien die door het jaar heen georganiseerd worden. We nemen ook deel aan verschillende toernooien van verenigingen uit de ons omringende buurdorpen en natuurlijk worden er tennislessen georganiseerd bij voldoende belangstelling.

Om tennissen bij onze vereniging zo toegankelijk mogelijk te maken, trachten we de kosten laag te houden. We zijn zodoende niet aangesloten bij een overkoepelend orgaan. We halen maandelijks oud papier op waarvan de opbrengst ten goede komt aan de tennislessen voor de jeugd en het overschot komt in de algemene middelen. We zijn eigenaar van ons eenvoudige maar gezellige en functionele “Palace” en doen het onderhoud zelf. Bij deze “doe het zelf” activiteiten verwachten wij van onze leden een bijdrage naar kunnen.

Bezoekadres

Sportpark de Stevort
Gemeintsedijk 6 (op GPS/tomtom: nr. 3)
5084 HK Biest-Houtakker

Meer weten? Kijk eens op onze website!