Skip to main content
Nieuwe website en cybersecurity
Geschreven door: Redactie

Nieuwe website en cybersecurity


Onze gloednieuwe Biestse website is enkele weken geleden live gegaan. Daar zijn we heel trots op. Dit was niet mogelijk geweest zonder de inzet van een ervaren web ontwikkelaar in onze gemeente om het redactieteam te ondersteunen. In Diessen en omgeving speelt Van Laarhoven ICT een centrale rol als het gaat om IT-zaken zoals webontwikkeling en cybersecurity. Dit bedrijf, gevestigd te midden van de levendige bedrijvigheid aan de Julianastraat in Diessen, heeft bewezen niet alleen prachtige en veilige websites te creëren, zoals biest-houtakker.eu, maar blinkt ook uit in het waarborgen van de digitale veiligheid voor een breed scala aan klanten, waaronder kleine en middelgrote bedrijven, scholen en individuele specialisten.

Eindelijk een moderne en veilige Biest-Houtakker.eu
Van Laarhoven ICT heeft een indrukwekkend portfolio opgebouwd op het gebied van web ontwikkeling, met biest-houtakker.eu als een tastbaar bewijs van hun expertise. Het bedrijf begrijpt dat een website niet alleen aantrekkelijk moet zijn, maar ook functioneel en veilig. Voor lokale bedrijven in Diessen en omgeving betekent dit dat zij kunnen rekenen op Van Laarhoven ICT om een web ervaring te creëren die niet alleen de aandacht trekt, maar ook de essentiële beveiligingsaspecten omvat. De oude site Biest-Houtakker.eu, gebaseerd op een oudere versie van web ontwikkeltaal Joomla, was regelmatig de dupe van een hack. Met de nieuwe modernere website zijn er tal van maatregelen genomen, die dit veel moeilijker maken. Tevens wordt de veiligheid continue bewaakt door de specialisten van Van Laarhoven Websites.

Cybersecurity als Hoeksteen van Digitale Bescherming
Van Laarhoven ICT gaat echter verder dan alleen het ontwerpen van aantrekkelijke websites zoals de pas opgeleverde Biestse site. Het bedrijf heeft ook diepgaande kennis en ervaring op het gebied van cybersecurity, wat essentieel is in een tijdperk waarin digitale bedreigingen voortdurend evolueren. Het team van Van Laarhoven ICT begrijpt dat de bescherming van digitale activa niet mag worden onderschat, vooral niet voor kleine en middelgrote bedrijven, scholen en individuele specialisten in Diessen en omgeving.

Ontzorgen Klein en Midden Bedrijf
Van Laarhoven ICT biedt uitgebreide cybersecurityoplossingen die specifiek zijn ontworpen voor de behoeften van kleine en middelgrote bedrijven. Of het nu gaat om bescherming tegen malware, veilige gegevensoverdracht of continue monitoring, het bedrijf staat garant voor een betrouwbare beveiligingsinfrastructuur. Zo staat het gebruiken van de programma’s binnen Microsoft M365 garant voor een moderne en veilige werkomgeving. Van Laarhoven heeft daar veel ervaring mee en kan helpen bij het in gebruik nemen van deze moderne IT oplossingen.

ICT partner Scholen
Van Laarhoven ICT is ook de leverancier van Active Floor waarmee scholen, zoals de Vlinderakkers op de Biest, op een interactieve manier kunnen leren. In het onderwijslandschap, waar gevoelige informatie en persoonsgegevens worden beheerd, is beveiliging van het hoogste belang. Van Laarhoven ICT werkt samen met scholen om robuuste cybersecuritymaatregelen te implementeren en zo een veilige digitale leeromgeving te waarborgen.

Zakelijke dienstverlening
Individuele specialisten hebben vaak unieke beveiligingsbehoeften. Van Laarhoven ICT biedt maatwerkoplossingen, rekening houdend met de specifieke eisen van professionals die actief zijn in diverse sectoren.

Samen Sterk in de Digitale Wereld
Van Laarhoven ICT weet dat het beschermen van data een gedeelde verantwoordelijkheid is. Door lokale bedrijven, scholen en individuele specialisten mee te nemen in hun verhaal, vergroot het bedrijf het bewustzijn over cybersecurity. Van Laarhoven ICT is niet alleen een web ontwikkelaar; het is een complete partner die helpt gedijen in de digitale wereld door zowel mooie en gangbare websites als robuuste beveiliging te bieden. Met Van Laarhoven ICT kunnen lokale bedrijven vol vertrouwen hun digitale reis starten, wetende dat zij worden ondersteund door een team van experts dat hun belangen op het gebied van zowel web ontwikkeling als cybersecurity hoog in het vaandel draagt. IT veiligheid boven alles is daarbij het motto.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?