• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13

Pré-carnavalsparty KPJ Biest-Houtakker

Geschreven door KPJ Bestuur. Gepost in KPJ nieuws.

De alom bekende en ondertussen zelfs beruchte pré-carnavalsparty komt er weer aan.
Deze avond zoals andere jaren weer in het teken van carnaval en verkleed komen is daarom ook een vereiste. De avond wordt ook weer de "Bram Claassen-Award" uitgereikt aan de beste verkleden van de avond. Dit zal beoordeeld worden door een zeer vakkundige jury.
De entree voor deze avond is gratis. Bier en wijn zijn zoals altijd voor een spotprijsje. De party zal dit jaar weer in de Gemeynt plaatsvinden en de zaal is vanaf 20:30 uur geopend.

Pre Carnavalsparty KPJ

Geschreven door Stijn van Eert. Gepost in KPJ nieuws.

kpj

Zoals eerder al geschreven, was het pre-carnavalsfeest van KPJ Biest-Houtakker een groot succes. Al was de opkomst veel groter dan verwacht, en dat was ook te merken aan de drankvoorraad. Niet alleen jongeren uit Biest-Houtakker en Haghorst waren van de partij, ook uit andere omliggende dorpen kwamen ze af op de gezelligheid. Met medewerking van o.a. horeca uit Haghorst kwam gelukkig niemand iets te kort en kon het feest tot in de kleine uurtjes doorgaan.

Bijzondere aan deze avond was de award die uitgereikt werd ter nadachtenis aan Bram Claassen. Een mooi gebaar, speciaal voor deze carnavaller in hart en nieren. Er was ook veel werk gemaakt van alle outfits waardoor het er in de Gemeynt uitzag als een gezellige boel.