• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

KOOKPUNT MAART

Geschreven door Piet Kuijpers.

Een maand is toch weer zo voorbij. Heb je amper de keuken opgeruimd en de afwas gedaan, staat het nieuwe menu al weer op de rol. Worden de boodschappen weer op een rijtje gezet en de voorbereidingen getroffen voor het volgende KOOKPUNT. En iedere keer weer doet de kookstaf van het KOOKPUNT dit met het grootste plezier, alleen al omdat men weet dat onze gasten erg genieten van deze maandelijkse maaltijd, waar gezelligheid en lekker eten de "hoofdschotel" is. Het KOOKPUNT van april is op 4 april a.s. en dat is vlak na Pasen, dus zullen we proberen er een paastintje' aan te geven.
IMG 1405 optIMG 1404 opt

Gezocht gastvrij horeca collega

Geschreven door Coöperatie Biest-Houtakker.

Ome Toon zonder achtergrondzoekt een "Gastvrij Horeca" collega ter ondersteuning van de beheerder en vrijwilligers

MBO geschoold in de richting Gastvrijheidsmedewerker (Rooi Pannen o.i.d.). Bij voorkeur in het bezit van het certificaat Sociale Hygiëne.
Beschikbaar 4 tot 12 uur per week in wisselende diensten. Werktijden op de avonden van 18:30 tot 23:30 en in de weekenden vaak ook feesten en partijen.
Leeftijd en salarisindicatie: minimaal 23 jaar en € 8 tot 10,00 bruto per uur, afhankelijk van ervaring. Horeca CAO.

ometoontop2000Voor vragen: Hans Mutsaers beheerder 06 46909022.

Sollicitatie richten vóór 1 april a.s. richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Biestsestraat 38C 5084 HG Biest-Houtakker.
Gesprekken zijn gepland medio april.

Apenkooi Festival 2018 - 9 & 10 juni

Geschreven door Stijn Timmermans.

biesthoutakker opt 1

Op 9 & 10 juni vindt weer een nieuwe editie van Apenkooi Festival plaats op Sportpark de Stevort. Zaterdagavond is er een spectaculaire feestavond met een divers programma. Zondagmiddag starten we met de zeskamp en hebben we enkele bandjes op het podium staan. 's avonds sluiten we traditiegetrouw af met enkele Nederlandstalige artiesten en DJ Tommy Santo.
Elk jaar komt jong en oud helpen om dit gezellige weekend in ons dorp tot een succes te maken, daar zijn we hartstikke blij mee. Ook voor dit jaar zijn we opzoek naar behulpzame Biestenaren die een handje willen helpen. Lijkt het je leuk om je steentje bij te dragen? Meld je dan aan als vrijwilliger via onderstaande knop en vul je beschikbaarheid en voorkeuren in. Ken je iemand die het ook leuk vind om te helpen? Laat het ons weten. 

vrijwilliger

Tevens zal aanstaande zaterdag de kaartverkoop voor de zaterdagavond van Apenkooi Festival 2018 starten op www.apenkooifestival.nl/ticketsVrijwilligers komen op de gastenlijst en hoeven dus geen kaarten te kopen. Op zondag is de entree gratis.
Opgeven voor de zeskamp kan nog niet, we zullen jullie tijdig informeren wanneer dit wel kan. Maak alvast een team met de buurt, familie of vriendengroep, dan maken we er samen een sportieve en gezellige dag van.

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/sms/app naar Guus Abrahams: 06-15406818 of Lotte Pijnenburg: 06-15290989.

We hopen jullie allemaal te zien bij Apenkooi Festival 2018.

Schaatsrotonde

Geschreven door Anne-Marie Holthausen.

drone schaatsbaan 2

Eigenlijk hadden ijsmeesters Pieter van de Wouw en Tinie Vromans de ijsrotonde liever nog één nacht met rust gelaten, maar met de studiedag van dinsdag wilden ze de ijspret voor de kinderen niet bederven. Vanavond wordt de baan weer zo goed als mogelijk hersteld, zodat er ook de komende dagen naar hartenlust geschaatst kan worden.

Lav Lukac (maatschappelijke stagiaire bij Anne-Marie Holthausen, en toevallig woonachtig aan de rotonde) hielp mee aan het filmpje dat u kunt zien door op de foto te klikken.

We hebben 115 gasten en geen leden online