• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

19 teams in Top 2000 quiz, bezoekers óók welkom

Geschreven door Lennart de Graaf.

top2000quiznbrs

Natuurlijk, het is fantastisch nieuws dat de eerste editie van de top 2000 al veel belangstelling kent vanuit deelnemende teams. Op dit moment hebben al 19 teams zich ingeschreven voor deelname. Dat wordt dus sowieso een gezellige boel daar in café Ome Toon op zaterdagavond 30 december. Maar organisatoren Lennart de Graaf, Toine Smolders en Joost Geboers hopen dat ook bezoekers de weg naar de Biestse dependance van het Top 2000 café gaan vinden. 

Oliebollen eten rondom de kerststal

Geschreven door Ome Toon beheerder.

oliebollen oudjaarOm 2017 gezellig samen uit te zwaaien nodigen we jullie op oudejaarsdag uit om lekker oliebollen te komen eten rondom de kerststal bij Cafe Ome Toon.
De Jeugd van Tegenwoordig zal zorgen voor de heerlijke oliebollen, dus kom er gerust een lekker biertje, warme chocomel met slagroom of een wijntje bij drinken. Locatie Café Ome Toon. 

Zondag, 31 december 2017 15:00 - 19:00

Huisstijl en meer...

Geschreven door Coöperatie Biest-Houtakker.

20160930 tips2

Is de website van Biest-Houtakker nog actueel genoeg? Wordt deze voldoende geraadpleegd? Moeten we meer nieuws plaatsen op Facebook, Instagram, Snapshat of elders? En wat voor nieuws moet dat dan zijn? Hoe komen we tot een mooie huisstijl voor Coöperatie Biest-Houtakker waarmee we bewoners en bezoekers van Biest-Houtakker kunnen informeren?

Nogal wat vragen waar we tips over willen ontvangen. Graag van mensen die zich betrokken voelen bij Biest-Houtakker. Heb jij tips, wil je met ons meedenken of zelfs een nieuwe huisstijl ontwikkelen? We horen het graag! Je kunt ons mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de nieuwsbutton van de website.

Thema-avond over mantelzorg

Geschreven door Coöperatie Biest-Houtakker.

Op woensdagavond 13 december aanstaande organiseert de Werkgroep Zorg van Coöperatie Biest-Houtakker een interessante, maar ook vermakelijke avond over en voor mantelzorgers. We starten de avond met een korte inleiding door een spreker met veel ervaring omtrent het onderwerp mantelzorgen. Daarna zal Pythia Winia de aanwezigen meenemen in het theaterstuk ‘Zorgeloos’. De vraag ‘Wie zorgt er voor de mantelzorger’ staat hierin centraal.
Tal van knellende zaken rondom de mantelzorger worden duidelijk. Met humor komt een herkenbaar en soms confronterend beeld van de mantelzorger aan de orde. Omstreeks 21:30 uur willen we de avond afsluiten met naborrelen in het café. Zowel Pythia als de leden van de Werkgroep Zorg (ook dorpsondersteuner Ria van de Wiel) zijn dan aanwezig voor vragen, of gewoon voor een goed gesprek. Mantelzorgers zullen veel herkennen tijdens deze avond, maar we nodigen nadrukkelijk ook andere geïnteresseerden uit. Bijvoorbeeld vrienden van mantelzorgers. Wees welkom!
Wil je meer weten over de theatermaker? Neem alvast een kijkje op de website van Pythia Winia: www.pythiawinia.nl

De avond start om 20:00 uur. Vanaf 19:30 uur staan koffie en thee voor u klaar bij Café Ome Toon (Biestsestraat 38c Biest-Houtakker).

We hebben 196 gasten en geen leden online