• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Opbrengst collecte Gehandicaptensport 2018

Geschreven door Gehandicaptensport Hilvarenbeek.

Logo Fonds Gehandicaptensport

De collecte Gehandicaptensport waarvoor de gebroeders Jos en Harrie Wilborts afgelopen week op de Biest hebben gecollecteerd heeft maar liefst € 525 opgeleverd. Dat is een zeer fraai resultaat. Dank aan alle gulle gevers in Biest-Houtakker!

Algemene jaarvergadering CV de Pinnekleuvers

Geschreven door CV de Pinnekleuvers.

Logo CV de P 2018 kl

CV de Pinnekleuvers nodigt alle Pinnekleuvers, Pinnekleuverinnekes en andere geïnteresseerden uit voor de algemene jaarvergadering.

Deze zal gehouden worden op woensdag 11 april a.s. bij Ome Toon, aanvang 20.30 uur

Op de agenda staan het financieel verslag, het jaarverslag, bestuursverkiezing en motto 2018! Hopelijk tot ziens op 11 april bij Ome Toon!

KOOKPUNT April

Geschreven door Piet Kuijpers.

4 april... eerste woensdag van de maand...dus weer KOOKPUNT.....Met de eerste lentekriebels en Pasen nog in het achterhoofd is het menu voor dit KOOKPUNT  weer aangepast : Begonnen met een gefrituurd eitje op een bedje van sla met gerookte zalm en gevolgd door een romige spinaziesoep met omeletreepjes ( van de geschonken ganzeneieren van Jo en Annie van Dijk) was het voorjaar duidelijk in beeld. Onze gasten hebben weer heerlijk genoten en lekker bijgekletst.  We hopen iedereen weer in goede gezondheid terug te zien bij het volgende KOOKPUNT: 2 mei a.s.IMG 1425 optIMG 1424 optIMG 1429 opt

Wordt Hilvarenbeek Wandelgemeente 2018?

Geschreven door Anne-Marie Holthausen.

Gemeente Hilvarenbeek maakt kans om de Wandelgemeente van het jaar 2018 te worden. We zitten in de race met Goeree-Overflakkee en Bronckhorst. Tot 20 april kan er op Hilvarenbeek gestemd worden via www.wandelkrant.nl. Extra stemmen zijn hard nodig, want we staan (nog) niet bovenaan. 

Wellicht kunnen de beelden en de boodschap van burgemeester Palmen je overtuigen om je stem op Hilvarenbeek uit te brengen: wandelgemeente2018

 

We hebben 106 gasten en geen leden online