• foto head9
  • foto head10
  • foto head11
  • foto head 13

Informatieavond subsidies en financieringen

Geschreven door Anne-Marie Holthausen.

flyer 21 11 2017 definitief met link

De avond begint om 19:00 uur en duurt tot ongeveer 21:00 uur. Aanmelden kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Speciaal voor mantelzorgers

Geschreven door Anne-Marie Holthausen.

Pythia Zorgeloos pers 3 670Op 13 december a.s. organiseert Werkgroep Zorg van de Coöperatie Biest-Houtakker een interessante, maar ook vermakelijke avond over en voor mantelzorgers. 

Onderdeel van de avond is het theater van Pythia Winia. Met haar theaterstuk 'Zorgeloos' neemt zij de aanwezigen mee in herkenbare verhalen over mantelzorgen.
Binnenkort vertellen we op deze website meer over de inhoud van deze avond, maar we willen u alvast in de gelegenheid stellen om deze datum op de kalender of in uw agenda te noteren. Vanaf 19:30 uur bent u welkom voor een kopje koffie of thee. Om 20:00 uur start het programma. 

Wilt u al meer weten over Pythia Winia? Een kijkje op haar website is zeer de moeite waard:
www.pythiawinia.nl 

Nog een keer Rabo Club Actie

Geschreven door Piet Kuijpers.

In het vorige bericht over de Rabo Actie "Hart voor uw club" was alleen de totaalscore vermeld van alle deelnemende verenigingen uit Biest-Houtakker. Het is wellicht ook interessant om te weten hoeveel stemmen en het daarbij behorende bedrag iedere vereniging afzonderlijk heeft gescoord.  Bij deze de volledige uitslag: 

Biestse Vrouwen Actief         71 stemmen            €   471,44

Bivoc                                     97 stemmen            €   644,08

CV De Pinnekleuvers            64 stemmen            €   424,96

De Biestse Boulers                59 stemmen           €    391,76

Het Kookpunt                        152 stemmen         €   1009,28

Het Vossenhol                        43 stemmen         €      285,52

JVW Biest-Houtakker           109 stemmen          €    723,76

KPJ Biest-Houtakker              37 stemmen          €    245,68

SVSOS                                 105 stemmen          €    697,20

Tennisvereniging TOB            46 stemmen          €     305,44

Alle deelnemende verenigingen:  Proficiat met het behaalde resultaat !

Hart voor uw club

Geschreven door Piet Kuijpers.

Biestse Verenigingen scoren goed bij de Rabo "Hart voor uw club" actie.

Vrijdag 10 november was het zover. In de grote, prachtig versierde Hispohal werd de uitslag bekend gemaakt van de actie "Hart voor uw club" van Rabobank Hart van Brabant. Nieuwsgierig naar het aantal stemmen dat op jouw club was uitgebracht, en wat die stem dan waard was: in totaal werd 783 keer gestemd op een vereniging uit de Biest met een totaal score van € 5199,12. Voorwaar een prachtig resultaat. De deelnemende verenigingen Biestse Vrouwen Actief, Bivoc, CV de Pinnekleuvers, De Biestse Boulers, Het Kookpunt, Het Vossenhol, JVW Biest-Houtakker, KPJ Biest-Houtakker, SVSOS  en Tennisvereniging TOB bedanken bij deze de leden die hun stem op hun club hebben uitgebracht.

top 2000 avondje later

Geschreven door Lennart de Graaf.

 logot2000

In het eerder geplaatste artikel over de Top 2000 avond in Café Ome Toon werd al gemeld dat Stichting Wel Gement Sentiment voornemens is een top 2000 avond te organiseren voor alle top 2000 fans uit Biest-Houtakker en omstreken. Het wordt een avond om gewoon te komen genieten van die fantastische top 2000 muziek, om naar verhalen te luisteren over de top 2000 en om mee te doen aan de officieuze top 2000 quiz.
Omdat de oorspronkelijk geplande quizavond echter gelijk viel met het voetbaltoernooi van S.V.S.O.S. is besloten om een dagje later te gaan zitten. Kortom ... top 2000 fans ... noteer in je agenda:

Zaterdagavond 30 december vanaf 20.00 uur!

Ondertussen komen de eerste mooie verhalen over belevenissen van Biestenaren in relatie met de top 2000 al binnen. Mocht jij ook zelf een fantastisch verhaal te vertellen hebben als stamtafelgast of mocht je als lijstduwer een vurig betoog willen houden voor een top 2000 plaat die hoger moet, meld je dan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wil je je team inschrijven voor de quiz? Dat kan nog. Het kost je niets, maar levert je in ieder geval een hoop plezier op op 30 december. Kortom, niet twijfelen, maar hier inschrijven. 

We hebben 1352 gasten en geen leden online