• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Vromans Kwekerijen

0.0/5 rating (0 votes)

Vromans kwekerijen is trots op zijn 26-jarige ervaring met het kweken van coniferen en heesters. Wij durven ons plantgoedspecialist te noemen omdat we zowel in pot als in vollegrond kweken. Het moet al vreemd gaan als u in ons assortiment van meer dan 100 soorten sierheesters en 40 soorten coniferen niet iets van uw gading vindt. Naast de Nederlandse markt bedienen wij ook het buitenland, Engeland, Scandinavië, Duitsland, Oostenrijk, Polen en Hongarije. Als plantgoedspecialist zijn we het aan onze stand verplicht om onze klanten een hoogwaardige en groeikrachtige plant te leveren. Ons product is één van de belangrijkste ingrediënten voor een succesvolle vervolgteelt.

Vromans Kwekerijen BV produceert jaarlijks 2 miljoen stuks plantgoed in P9 en 8 miljoen stuks in de volle grond. Het assortiment is breed. Het loopt weliswaar niet van A tot Z, maar wel van Azalea to Viburnum.

Modern werken De kas en bedrijfsgebouwen zijn in 2002 grondig gemoderniseerd. Met het oog op de arbeidsomstandigheden is geïnvesteerd in moderne technologieën. Een speciale mobiele hefinrichting bijvoorbeeld, hangt aan de buisrails in de kas. Moderne machines nemen op deze manier het zware werk van mensen over. Met het oog op het milieu worden sluipwespen en andere biologische bestrijders ingezet om ziekten en plagen te onderdrukken. Gezond plantgoed betekent bij ons meer dan een groeikrachtige gezonde plant. Het product is opgekweekt in een voor mens en natuur gezonde omgeving.

Kundige kraamkamer Onze kwekerij levert een breed assortiment vegetatief vermeerderde sierheesters en coniferen. In een zorgvuldig afgeschermd deel van de kas krijgen de jonge stekken de zorg die ze nodig hebben. De klimaatcomputer houdt de temperatuur, lichtintensiteit en luchtvochtigheid elke seconde bij. Op basis van deze gegevens wordt automatisch water over het gewas verneveld, het schermdoek gesloten of een andere teelthandeling uitgevoerd.

Flexibele levering De vooruitstrevende visie van Vromans Kwekerijen BV is gericht op het op maat bedienen van klanten. Elke klant is anders en heeft specifieke wensen en eisen. Flexibiliteit staat om die reden hoog in het bedrijfsvaandel. Het gemotiveerde team van medewerkers maakt vrijwel alles mogelijk. De levering van vele duizenden kwalitatief hoogwaardige uniforme coniferen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kan een partij van enkele tientallen soorten heesters en coniferen in kleinere aantallen zonder problemen samengesteld en geleverd worden. Vooraf bepaalt de klant welke planten in welke gewenste kwaliteit, hoeveelheid en op welk tijdstip geleverd dienen te worden. Vromans Kwekerijen BV zorgt ervoor dat de gemaakte afspraken nauwkeurig nagekomen worden.

Dankzij een relatief grote voorraad per soort kan Vromans Kwekerijen BV snel grote partijen leveren. De voorraad heesters en coniferen in P9 bedragen, afhankelijk per soort, tussen 2.000 en 20.000 stuks. Coniferen uit de volle grond zijn altijd direct leverbaar tot enkele tienduizenden. Dankzij een rooicapaciteit van 12000 coniferen per dag, is een snelle levering gegarandeerd.

Adres

  • Straat: Akkerstraat 2A
  • Postcode: 5084 HL
  • Plaats: Biest-Houtakker

Contact

  • Telefoon: 013-505 40 84
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.