• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Nieuwsberichten

Koningen gezocht

Geschreven door Lennart de Graaf. Gepost in Nieuwsberichten.

Dit jaar zal op zondagmiddag 5 januari ook weer driekoningen gezongen worden in Biest-Houtakker. Officieel een dagje te vroeg, maar wel praktisch omdat de kinderen nu wat vroeger kunnen starten en dus niet in het donker de straten rond hoeven. Het programma start om 13.30 uur (verzamelen vanaf 13 uur) in Café Ome Toon met een verhaal voorgelezen door Corrie Priems van de Antonius geloofsgemeenschap. Na het verhaal zullen de koningen eropuit trekken om te gaan zingen.  We sluiten rond 15.30 uur ook weer gezamenlijk af in het café met wat lekkers voor onze koningen.  

proefzingenZusAns

Koningen beginnen met proefzingen in Café Ome Toon voor Ans en Zus. 

Meer koningen welkom ... 
Op dit moment zijn er nog niet zoveel groepjes koningen aangemeld. Daar moet natuurlijk verandering in komen. Kortom, trek die koningskleren uit de kast, knutsel snel wat kronen en een ster in elkaar, oefen je liedje  en .... meld je nog even snel aan bij Anneke Timmermans (06-12436897). 

Programma voor de 'achterblijvers': Janneke zingt 'het allermooiste dorpje'
Het start en afsluitmoment doen we gezamenlijk met koningen, ouders, grootouders en eenieder die het ook gezellig vindt om aan te schuiven in het café. Als de koningen gaan zingen, staat voor de achterblijvers ook nog een gezamenlijk bezoekje aan de kerststal op het programma. Daarnaast zal ook Janneke de Beer nogmaals het door Toon Bolck geschreven lied "Het allermooiste dorpje" zingen. Zeker de moeite waard dus om langs te komen. 

Koningen welkom? Hang de Biestse vlag uit!
Net als vorig jaar is het fijn als groepjes koningen weten waar ze welkom zijn. Als koningen bij jou aan de deur welkom zijn, hang dan de Biestse vlag uit. Dit bleek vorig jaar voor de koningen prima te werken.