• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Nieuwsberichten

Woonvisie 2020-2030

Geschreven door coöperatie Biest-Houtakker. Gepost in Nieuwsberichten.

woonvisie 2019

Op 4 juli 2019 heeft de gemeenteraad de woonvisie voor de komende 10 jaar vastgesteld. Een brede enquête onder enerzijds huishoudens en anderzijds starters tussen 18 en 30 jaar is hiervoor de basis geweest. De respons onder Biestenaren was goed: 21 % van de huishoudens t.o.v. 19 % in de hele gemeente. De respons onder starters was super groot: 33 % had gereageerd, terwijl in de hele gemeente slechts 12 % gereageerd had !!
Uit de respons en uit de inventarisatie bleek eens te meer de grote behoefte in Biest-Houtakker aan starterswoningen. Zie ook de bijlage.
De werkgroep wonen gaat met deze woonvisie in de hand verder op de ingeslagen weg: betaalbare bouwmogelijkheden creëren voor starters en senioren. Eind augustus willen we een nieuwe avond beleggen samen met Van der Weegen. Op die avond gaan we verder met het concreet in beeld brengen van de woonbehoefte en de stedenbouwkundige plannen. Wil je het eens nalezen, kijk dan op de bijgevoegde link

https://hilvarenbeek.notubiz.nl/document/7779328/1/ 18_Woonvisie_Hilvarenbeek_(3_bijlage_Woonvisie)/

Zorg dat je erbij bent in augustus: de datum volgt. Heb je nu al vragen, dan kun je terecht bij Pim Pijnenburg, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.