• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Een lekker hapje eten of glaasje drinken ...

Geschreven door Lennart de Graaf. Gepost in Toerisme.

wokgardenwokgarden2Wokrestaurant Wok Garden

Bij wokrestaurant Wok Garden kunt u onbeperkt genieten van meer dan 150 Aziatische en Europese gerechten:
Soepen, voorgerechten, salades, wok, bakplaat, ijs en nagerechten, maar ook onbeperkt koffie, thee, frisdrank, sap, slush, bier en wijn voor een vaste prijs.

eksterhoeve

Heerlijckheid De Eksterhoeve - Voor de lekkerste pannenkoeken!

Een prachtige en sfeervolle 19de eeuwse hoeve, een onder architectuur aangelegd terras, een eigen parkeerterrein, dat vindt u bij heerlijckheid De Eksterhoeve. Het zijn de beste ingrediënten voor een heerlijk pannenkoekenhuis waar het goed toeven is!

biestseoevers

Visvijvers De Biestse Oevers

Bij forellvisvijvers de Biestse Oevers kunt u terecht om te vissen op zalm- en regenboogforellen in een van de drie vijvers. Tevens kunt u na het vissen in het schitterende paviljoen genieten van diverse stokbroodjes, snacks of een lekker dessert. Natuurlijk mag een lekker drankje niet ontbreken.

gullespeeltuin

Uitspanning de Gulle Brabander

Om een ideale culinaire middag of avond door te brengen kun je in Biest-Houtakker zeker terecht bij Uitspanning de Gulle Brabander. In de sfeervolle uitspanning zelf met zicht op de Biestse jachthaven kan men genieten van een drankje of hapje van de kleine kaart. Verder beschikt men over een grote, goed geoutilleerde speeltuin met een groot terras. Ideaal voor de kinderen op een zonnige middag, terwijl u van een lekker biertje of glaasje fris geniet.