• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Weekend Sentiment weer terug in 2013

Geschreven door Lennart de Graaf.

tafelvoetbalEindelijk is het weer zover: er komt een nieuwe editie van het Weekend Sentiment. 

Eerder wisten we u op deze website al te melden dat het Weekend Sentiment in 2012 niet door zou gaan, maar dat de draad in 2013 weer zou worden opgepakt. Weliswaar in een wat andere formule, want in plaats van een weekend evenement op het kerkplein, zal sentiment uiteen gaan vallen in kleinere activiteiten verdeeld over het jaar heen. Voor dit jaar zit het traditionele tafelvoetbaltoernooi nog in het vat, maar ook zal nog een 'sentiment quiz avond' worden georganiseerd. 

 

 

Het tafelvoetbaltoernooi was voorheen natuurlijk altijd al een van de succesnummers van het weekend sentiment. Vandaar dat ook dit jaar weer een tafelvoetbaltoernooi wordt georganiseerd. Het toernooi wordt gehouden op zaterdag 21 september. Vroeg in de avond zal het juniorentoernooi van start gaan, gevolgd door het seniorentoernooi. In tegenstelling tot voorgaande jaren vindt het toernooi niet plaats op het parkeerterrein naast de kerk, maar zal in nostalgische ambiance op een nog geheime locatie gaan plaatsvinden. Later hierover meer. Wil je al een team opgeven voor deelname, neem dan contact op met Toine Smolders.

Nieuw dit jaar is de Weekend Sentiment Quiz avond. Op deze avond kunnen duo's van allesweters en veelonthouders deelnemen aan een hilarische quiz vol met vragen over de jaren 70, 80 en 90. De avond wordt samen met Madelieve georganiseerd. Meer info over de Sentiment Quiz avond volgt spoedig. Wil je deelnemen, dan kun je je aanmelden met 2 personen door contact op te nemen met Madelieve

 

We hebben 154 gasten en geen leden online