• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Biest Zonder Grenzen 2013

Geschreven door stijn van Eert.

Zaterdag 15 juni

Feestavond: Op zaterdagavond  wordt de feestavond verzorgd door huisband Driven uit Middelbeers. Onder begeleiding van deze band zal er een avondprogramma worden uitgevoerd waarbij punten zijn te verdienen voor Biest Zonder Grenzen op zondag. De aanvang van deze avond is 20:30 uur. Vooraf, in de pauze en na het optreden van Motion zal Oki-Doki de avond verder opvullen.

 

Zondag 16 juni

Op zondag strijden diverse teams tegen elkaar om de felbegeerde ''Biest Zonder Grenzen'' bokaal. Voor de jongere inwoners van de Biest is er uiteraard ook genoeg te doen. Oki-Doki zorgt deze dag weer voor de muziek.

Het dagprogramma start om 12:00 uur. Hen zal dan eerst de spellen uitgelegd worden, voordat het programma gaat beginnen.

biest zonder grenzen 2009 collage

Net als andere jaren kunnen de teams bestaan uit verenigingen, families, vriendengroepen, bedrijventeams of buurtschappen. Je kunt je team opgeven tot 8 juni door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar Tiny Vromans tel. 013-5052403.

De teams moeten bestaan uit minimaal 7 personen, waarvan minimaal 2 dames en 1 coach. Geheid dat we er met zijn allen een gezellige en spannende dag van maken net als voorgaande jaren. Ook toeschouwers en supporters zijn van harte welkom aan het terrein naast de visvijver.

We hebben 105 gasten en geen leden online