• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Nieuwe site biest-houtakker.eu komt eraan!

Geschreven door Toine van Balkom.

joomla

Al enkele maanden is een commissie bestaande uit Arjan Mulders, Marcel Mulders, Koen van Waes, Lennart de Graaf, Theo de Graaf, Ed van Hees, Annemarie Holthausen en Toine van Balkom bezig met het ontwerp van de nieuwe website www.biest-houtakker.eu. De Biestse site draait op een systeem dat Joomla heet. Dit Joomla website management systeem draait als de motor onder de Biestse website en daarin zijn heel veel mogelijkheden.

 

Omdat we qua Joomla versie wat achterliepen, het nieuwe centrumplan er aankomt en we een andere provider wilden hebben voor onze site is deze commissie begonnen met het ontwerp voor een nieuwe biest-houtakker.eu. Komende donderdag gaat een nieuwe versie in de lucht. Deze wordt tijdelijk gehost bij vaa.com, het bedrijf van Corné van Aaken. De site zal er anders uit gaan zien en de komende maanden zal er nog verder gewerkt worden aan een andere lay-out en functiemogelijkheden. Zo wordt er ondermeer nagedacht over een planningsmodule voor reserveringen in het nieuwe centrumplan.

De overgang van donderdag aanstaande houdt in dat er de komende dagen geen nieuwe artikelen zullen verschijnen op onze site. Ook is het vanaf dinsdagochtend 25 juni niet meer mogelijk voor de webredacteurs om mutaties uit te voeren op de website. De commissie website houdt jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. Op weg naar een mooiere, veiligere site met meer mogelijkheden voor de toekomst.

underconstruction

We hebben 64 gasten en geen leden online