• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13

Officiële ingebruikname WWW.BIEST-HOUTAKKER.EU

Geschreven door Lennart de Graaf.

 

web_links

Eindelijk is het dan zover! Na een testfase van ongeveer een jaar wordt de website van Biest-Houtakker officieel in gebruik genomen. Dit zal plaatsvinden op vrijdag 26 juni aanstaande om 20.00 uur in gemeenschapshuis de Gemeynt. 

Op deze avond zal kort worden verteld over de ontwikkeling en opzet van de website door de technisch beheerder en een van de redacteurs. Vervolgens zal de website officieel in gebruik worden genomen door de voorzitter van het Belangenorgaan Biest-Houtakker. Hierna kunt u, onder het genot van een hapje en drankje, uw bevindingen en reacties kwijt bij de website bouwers en redacteurs.

Graag nodigen we alle inwoners van Biest-Houtakker uit voor deze ingebruikname. U bent van harte welkom vanaf 19.30 uur. Wie echter niet kan wachten, kan uiteraard nu al een kijkje nemen op www.biest-houtakker.eu.

Wellicht tot ziens!

Namens Het team van bouwers en redacteurs van www.biest-houtakker.eu
Lennart de Graaf

 

p.s.  www.biest-houtakker.eu is op zoek naar mensen die het redacteurteam zouden willen versterken. Vind je het leuk om regelmatig het laatste nieuws van Biest-Houtakker te verslaan, meld je dan aan als redacteur. Dit kan bij Lennart de Graaf, Theo de Graaf, Ed van Hees, Jos Vingerhoets, Joep Vingerhoets, Bart van Kollenburg of Toine van Balkom.

We hebben 164 gasten en geen leden online