• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Het kookpunt gaat proefdraaien!

Geschreven door Rian van den Biggelaar.

kookpuntlogo

Om de doelgroep (ouderen en alleenstaanden) kennis te laten maken met eetproject Het Kookpunt zullen we gaan proefdraaien op 17 en 18 november.
We gaan u ontvangen vanaf 11 uur met een kopje koffie of thee. Daarna gaan we om 12 uur gezellig samen eten met een glaasje wijn of andere consumptie erbij. Deze eerste keer helemaal gratis. Alle mensen uit Biest-Houtakker (en ook oud-inwoners van de Biest die in Hilvarenbeek zijn gaan wonen) hebben afgelopen weekend een brief met een opgavestrook ontvangen.  Behoor je niet tot de doelgroep stimuleer mensen in je omgeving dan om zich op te geven. De werkgroep en de ander vrijwilligers hopen op heel veel respons.

 

Stemmen!
Eetproject Het Kookpunt is genomineerd als maatschappelijk project bij de Rabobank.
Alle leden van de Rabobank hebben bij de uitnodiging voor de ledenbijeenkomst een stemcode gekregen, waarmee men op een van de genomineerde projecten kan stemmen. Op de site vind u ook de filmpjes van de verschillende projecten (wij horen bij de afdeling Diessen). Natuurlijk stemt u allemaal op Het Kookpunt, het project van de Biest. We doen het met z’n allen. Kijk ook in je omgeving of er rabobank-leden zijn zonder computer of die het te ingewikkeld vinden. Vraag er naar en help ze. Iedere stem telt !!! Stemmen kan via de link rechtsbovenaan deze pagina.

Direct door naar het filmpje, klik dan hier:

www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/hilvarenbeek-oisterwijk/maatschappelijk_project/afdeling_diessen/

We hebben 173 gasten en geen leden online