• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Zêveraovond nagenoeg uitverkocht

Geschreven door Toine van Balkom.

Vrijdag 13 november was de kaartverkoop van de Zêveraovond in de Gemeynt. De Zêveraovonden vinden plaats op vrijdag 27 en zaterdag 28 november in residentie De Gymzaal aan de Biestsestraat. Ook dit jaar heeft CV de Pinnekleuvers twee avonden georganiseerd, zodat alle liefhebbers van de partij kunnen zijn. Op enkele kaarten voor de vrijdagavond na zijn deze twee avonden compleet uitverkocht. Dus als je nog kaarten voor vrijdagavond wilt hebben, dan moet je snel contact opnemen met Kees van de Sande of Mart van Vught (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Er zullen maar liefst vijf Zeveraars in de ton verschijnen en op zaterdag zal ook het nieuwe Boerenbruidspaor bekend gemaakt worden. Op zaterdagavond wordt het Zêveren gevolgd door het feest 'De Biestse Boemel' dat tot laat in de nacht door zal gaan.

 

Prins der Pinnekleuvers?

Wie zal Prins der Pinnekleuvers worden dit seizoen. Het gonst op de Biest al weken van de geruchten, maar niemand weet precies wie vanaf volgende week het grote bijl vast mag gaan houden. Er zijn al vele namen gemoemd, maar slechts een handjevol Pinnekleuvers weet wie het gaat worden. Het prinsenbal vindt plaats op zaterdag 21 november in feestzaal en residentie De Gymzaal. Er worden weer vele gasten uit het Pezerikkengat, Haaikneuterrijk, Durdauwersgat en natuurlijk uit het Pinnekleuversgat zelf verwacht. Ook alle ex-prinsen zullen aanwezig zijn en hun act op ludieke manier voor het carnavalspubliek presenteren.

 

Dansgroep

Op het prinsenbal zal ook de nieuwe dansgroep (de meiden van groep 8) hun nieuwe dansje laten zien aan alle Pinnekleuvers en de gasten. De dames zijn al maanden aan het oefenen onder leiding van Inge Heesters, Brigitte Soetens en Rian van Trier. Het belooft iets heel moois te worden. 

Giftusefkesdur. Zorg dat je erbij bent de komende weken in het Pinnekleuversgat! 

We hebben 334 gasten en geen leden online