• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Pinnekleuvers vieren nog een paar dagen feest

Geschreven door Anne-Marie Holthausen.

kanniebale

Nog even en dat zit het Brabantse carnavalsfeest er weer op. In Biest-Houtakker staan nog twee mooie dagen op het programma. Maandagmiddag het kindercarnaval waar de jongste kinderen kunnen deelnemen aan tal van activiteiten. Maandagavond staat de populaire thema-avond (dit jaar 1001 nacht) op het programma, waar diverse gastverenigingen van de partij zullen zijn.

Dinsdag wordt het een feest voor jong en oud tijdens de boerenbruiloft.

Meer informatie over het programma vindt u op www.pinnekleuvers.nl. Bovendien kunt u daar doorlinken naar het fotoboek van de vereniging waar per activiteit prachtige foto's te bewonderen zijn. Ook van de optocht, die in het Brabants Dagblad van maandag 11 februari aandacht krijgt.

 

Op zaterdag 9 februari werden twee bijzondere onderscheidingen uitgereikt. Jack van Dijck ontving de "Puike Pinnekleuver" en Annie van de Wouw mocht uit handen van Prins Balli  de "Gouden Pinnekleuver" in ontvangst nemen. Een beetje betrokken dorpsgenoot zijnde kan zich vast en zeker voorstellen waarom zij deze bijzondere onderscheidingen in ontvangst mochten nemen. Op de website van CV de Pinnekleuvers kunt u het in de oorkondes nog rustig nalezen.

We hebben 57 gasten en geen leden online