• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Biest-Houtakker helpt Haghorst

Nee we denken niet aan een hulpactie in de zin van de ramp in Haïti, maar als inwoners van Biest-Houtakker kunnen we Haghorst zeker helpen, in de zin zoals we ook Esbeek hielpen in hun strijd om de provinciale centen voor het dorpscafé.

In Haghorst gaat het om iets anders. De Telefoongids en de Gouden Gids gaan samen als één gecombineerde gids. Om dat te vieren, stelt men een bedrag van alles bijeen maar liefst € 500.000,-  beschikbaar voor lokale goede doelen in Nederland.

huifbedrijden      

Zo'n goed doel is dat van de Stichting Huifbed-rijden van de Donkhorst in Haghorst. Zij verzorgen het paardrijden voor mensen met een beperking. De Stichting wil een overdekte rijhal realiseren om ook bij slecht weer te kunnen rijden. Nu rijden de mensen van de Stichting bij slecht weeer in manege Taxandrië. Dit betekent tijdverlies en mindere zorg voor de mensen met een beperking. Ook is daar een trailer voor nodig.

De Stichting Huifbed-rijden Donkhorst staat in de polls op dit moment op een tweede plaats. Graag willen zij deze plek behouden en mogelijk nog verbeteren.

Steun dit project. U kunt hiervoor stemmen door naar de website www.donkhorst.nl te gaan en daar op Nomineer dit goede doel te klikken. Deze site geeft u ook meer informatie over het project. Bij voorbaat dank.

 

We hebben 48 gasten en geen leden online