• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Toneelclub speelt DROOMHUWELIJK

Geschreven door Toine van Balkom.

toneel2013

 

Het stuk speelt zich af in het dorp Biest-Houtakker. De nog vrijgezelle dochter van ene Mevrouw Betsy de Beuckelaer kondigt plotseling aan dat ze gaat trouwen. De keuze van haar toekomstige echtgenoot valt niet meteen in goede aarde. Bovendien levert de kostbare vloerbedekking van  Betsy de nodige problemen op. Zeker als daar nog bij komt dat “vreemde familieleden” komen logeren voor de bruiloft. Verkeerde afspraken zorgen voor de nodige verwarring, en voor moeder Betsy de Beuckelaer begint de droom van haar dochter bijna een nachtmerrie te worden. Als dan ook nog blijkt dat de feestzaal op de bruiloftsdag niet beschikbaar is, vanwege een foutieve afspraak,  lijkt alles in ’t honderd te lopen.

En hoe dat allemaal gaat aflopen?

Toneelvereniging Biest-Houtakker beschikt over een cast van elf spelers die bestaat uit oude en jonge, ervaren en minder ervaren spelers. Ze hebben natuurlijk nog altijd de beschikking over de routiniers Mietje Boers en Jan van Dijck. Dat zijn spelers die velen wel zullen kennen. Als debutanten hebben ze dit jaar Sven van Balkom (14) en Jürgen Nuijten (18) voor het eerst op de planken staan. Dit “Droomhuwelijk” wordt voor iedereen zeker een Droomavond…!

De uitvoeringen staan gepland voor vrijdag 22 en zaterdag 23 februari aanstaande in de Elckerlijc in Hilvarenbeek, aanvang 20.00 uur. Kaarten  (à € 7,50)  kan men bestellen bij Jan van Dijck op  telefoonnummer 013 5051666 of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hebben 114 gasten en geen leden online