• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Houtrakkers carnavallen als de beste

Vrijdagochtend, 12 februari... het is een drukte van jewelste in peuterspeelzaal "De Houtrakkers" in Biest-Houtakker. Vanmorgen begonnen de allerkleinste Pinnekleuvertjes met het grote carnavalsfestijn. Er werd van begin af aan volop gedanst en gezongen.

En dan om 11.00 uur komen Prins Carolus en Jeugdprins Dorus met hun Adjudanten de peuterspeelzaal binnen. Alle peuters staan vol bewondering met hun zelfgemaakte maskers te kijken .... spannend hoor zo'n prins carnaval!

Daarna zitten alle peuters vol aandacht te luisteren als Prins Carolus en Jeugdprins Dorus gaan voorlezen uit een boek over "de kleine mol, die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft". Na afloop krijgen de Prinsen een groot applaus van alle peutertjes. 

 

 

 

Na nog even lekker hossen en dansen met de prinsen is het al weer tijd voor de prinsen om naar de volgende activiteit te gaan. Op de Antoniusschool staan heel veel kinderen klaar voor een bezoek van de prinsen met hun adjudanten: kortom een thuiswedstrijd voor Prins Dorus en zijn Adjudant Daan.

Het was een gezellige morgen op de peuterspeelzaal op de Biest: gift dè mar efkus dur!!!!

We hebben 451 gasten en geen leden online