• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Ervaren en onervaren acteurs gezocht!

Geschreven door Toine van Balkom.

Toneelvereniging Biest-Houtakker is een actieve club die elk jaar volle zalen trekt. Zij spelen al jaren toneelstukken geschreven door (ex-)Biestenaar Rob Vriens. En dat met succes. Ook dit jaar gaat Rob weer een nieuw toneelstuk schrijven voor de Biestse toneelvereniging. Een stuk waar zeker weer veel hilariteit in zit en waar zeker om gelachen gaat worden.

Op dinsdag 1 juni werd tijdens het jaarlijks uitje afscheid genomen van de toneelspelers Jill Groffen, Marie-José Pijnenburg en Maud Pijnenburg. Zij stoppen (tijdelijk) met hun toneelactiviteiten vanwege de drukte rondom studie en werk.

Ter vervanging en aanvulling is de toneelvereniging op zoek naar vrouwelijke, maar zeker ook mannelijke acteurs die de cast komen versterken. De oefenavonden beginnen in september weer en eindigen met een uitvoering in maart 2011.

Voor het aanmelden of alle andere informatie kan men terecht bij Marieke Willems 013-5050891 of Jan van Dijck 013-5051666 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Altijd al acteur/actrice willen worden of een keer op de planken willen staan. Dit is je kans. Doen dus! 

We hebben 359 gasten en geen leden online