• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

De vlag uit voor Guus, maar welke?

guusinbiest

Guus passeert basisschool Antonius en wordt luid aangemoedigd

Guus Moonen gaat zijn laatste week in. Op zaterdagmiddag, 19 juni om 17.00 uur had hij er zo'n 6.300 km op zitten. Daarmee ligt Guus aardig op schema. Guus rijdt dit jaar drie verschillende rondje. Behalve het kleine rondje Moergestel (16,7 km) dat het voorgaande jaren steeds reed, rijdt hij nu ook een rondje Oisterwijk ( (25 km) en het rondje, waarbij hij Biest-Houtakker aandoet (30 km).

Van intimi uit het Moergestelse vernamen wij dat Guus met erg veel plezier het rondje over de Biest rijdt. Tot nu toe heeft hij ook de meeste kilometers op dit rondje afgelegd. Op bovenstaande foto zal duidelijk zijn, waarom Guus zijn plezier aan de Biest beleeft. Hier passeert hij  de Antoniusschool en wordt door velen aangemoedigd.

Ook in Moergestel is doorgedrongen dat de gemeente Hilvarenbeek voor Biest-Houtakker een eigen vlag heeft vastgesteld en vraag was of het mogelijk was om deze Biestse vlag voor Guus uit te hangen. Omdat de Biestse vlag nog niet in de handel is, willen we een alternatief aanbieden:

Hang als u langs de route Biestsedijk/stukje Hakvoortseweg/Biestsestraat) woont als tegenhanger van de Nederlandse vlag (voor het voetbal en de geslaagden) de vlag van C.V. de Pinnenkleuvers uit. Deze vlag is, als u hem niet heeft, nog steeds bij de C.V. te koop. Moedig Guus in zijn laatste week en zorg dat Guus de 10.000 km en het Guiness Book of Records haalt. Laat het blauw/geel voor Guus wapperen. Ook extra borden zijn van harte welkom!

 

 

 

 

We hebben 165 gasten en geen leden online