• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Zondag 11 juni TrekkerTrek spektakel Bosscheweg

Geschreven door Toine van Balkom.

Zondag 11 juli nemen zo’n tweehonderd tractoren deel aan de trekkertrek. Na enkele jaren afwezig te zijn geweest is de TrekkerTrek Biest-Houtakker sinds 2009 weer actief. Vorig jaar was een groot succes en dat zal ook dit jaar zeker weer worden herhaald. Er zijn tractoren in de standaard en sportklasse variërend van drie tot elf ton. Met name de supersporttractoren zijn prachtig om in actie te zien. Deelnemers vanaf zestien jaar mogen met hun tractoren aan de wedstrijden deelnemen. Het deelnemersveld zit helemaal vol. Er zullen de gehele dag twee sleepwagens in de weer zijn om alle deelnemers de kans te geven een Full Pull te laten trekken. Het evenement vindt vanaf zondagochtend plaats op het terrein gelegen aan de Bosscheweg (zijstraat van de Biestsestraat bij familie Vingerhoets in Biest-Houtakker). Naast een feesttent met alle horecavoorzieningen en muziek is er een springkussen voor de kinderen.
 
trekkertrek
 
Stichting Gas d'r op
Het bestuur van Stichting Gas d’r Op bestaat uit de vier Biestenaren Wil van Dijk, Erik Hesselmans, Marcel Reijnen en Henry Machielsen. Samen met veel vrijwilligers organiseren zij dit evenement. Wil van Dijk organiseert al voor de zeventiende keer de trekkertrek in Biest-Houtakker. Hij is nog steeds op alle trekkertrek-wedstrijden te vinden, zelfs tot in Groningen toe.
 
Paardenmennen
Afgelopen zondag vonden de paardenmenwedstrijden plaats. Mooi om te vermelden dat Janneke en Maartje Hesselmans hierbij de tweede plaats behaalden. Zie actiefoto.
 
janneke_en_maartje0407

Zie voor meer informatie ook www.trekkertrekbiest.nl.

We hebben 136 gasten en geen leden online