• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Stem voor project buitenkerststal Biest-Houtakker!

 

kerststal01

Enige tijd geleden is door Krijnen Produkties in Biest-Houtakker een filmpje opgenomen bij de kerk en op de plaats waar de buitenkerststal opgeslagen staat. Dit is gebeurd op verzoek van de Rabobank, omdat de reestauratie van de Biestse buitenkerststal is genomineerd als een van de drie maatschappelijk projecten. De Werkgroep Buitenkerststal (bestaande uit Ton Pijnenburg, Karel Dieker, Jan Boers, Toon van de Wouw en Theo de Graaf) had daarvoor bij de Rabobank een aanvraag ingediend.

Het 'genomineerd zijn' houdt in ieder geval in, dat er al een bijdrage van € 1.500,-- wordt binnengehaald. Dit bedrag kan ook nog worden verhoogd tot € 3.000. Daarvoor moet het project stemmen van de Rabobankleden zien binnen te halen. De Rabobankleden hebben intussen de agenda voor de vergadering van 23 september 2010 van de afdeling Diessen ontvangen. Onder op de voorkant van die uitnodiging staat een speciale code. Met die code kunt u via de site www.rabobank.nl/hilvarenbeek-oisterwijk een stem uitbrengen op dit project. Ook kunt u via deze site de promotiefilmpjes van de drie genomineerde projecten bekijken.

Natuurlijk kunt u ook vrienden, bekenden en familieleden, die binnen de afdeling Diessen wonen (Diessen, Haghorst, Esbeek en Biest-Houtakker) warm maken voor dit project en ze vragen op ons project te stemmen. 

Beschikt u niet over een computer om uw stem uit te brengen, neem dan of laat dan contact opnemen met Theo de Graaf van de Werkgroep Kerststal (013-505 6370). Ook voor vragen over het project kunt u daar terecht. Uiteraard nodigen we je ook graag uit om aanwezig te zijn bij de bekendmaking tijdens de vergadering van 23 september 2010 in zaal Hercules te Diessen.

kerststal02

We hebben 523 gasten en geen leden online