• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Opgave tafelvoetbaltoernooi van start

 

tafelvoetbal    Het complete programma van het Weekend Sentiment is bekend. Kijk voor meer informatie hierover op de website van Stichting Wel Gement: www.welgement.nl.

Een belangrijk programmaonderdeel voor jong en oud is het tafelvoetbaltoernooi. Dit jaar zal de jeugd tot en met 14 jaar op vrijdag spelen en iedereen vanaf 15 jaar speelt op zaterdag. Een brief met informatie en opgaveformulier ontvangt u binnenkort in de brievenbus. Uiteraard kun je ook nu al opgeven voor het toernooi. We kunnen maar een beperkt aantal teams plaatsen, dus geef je snel op!

 

Opgeven kan bij:
Toine Smolders,  Biestsestraat 53  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Hans Hesselmans, Biestsestraat 56 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Vermeld dan even de categorie waarin jullie willen deelnemen (jeugd of volwassenen), naam van de twee deelnemers en het telefoonnummer en e-mailadres van de contactpersoon van het team.

Informatie- en opgaveformulier zijn hier te downloaden.

We hebben 192 gasten en geen leden online