• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Jubilarissen en veel activiteiten afgelopen zomer op de peuterspeelzaal

Geschreven door Richard Krieckaart.

PSZjubileumCorrieBirgit


Inmiddels is het nieuwe schooljaar alweer enige weken aan de gang, maar we willen toch nog even stilstaan bij een dubbel heuglijk feit wat we afgelopen zomer op de peuterspeelzaal konden vieren. Namelijk dat onze leidster Brigitte Soetens al 12,5 jaar actief is als peuterleidster op onze peuterspeelzaal.

Dit heuglijke feit werd net voor de zomervakantie op de peuterspeelzaal gevierd met alle peuters, die thuis een mooie bloem hadden geknutseld en zodoende een mooi boeket konden overhandigen aan Brigitte. Brigitte werd totaal verrast door deze actie en het werd een hartstikke leuke en feestelijke dag op de peuterspeelzaal.


Om de precieze datum waarop Brigitte is begonnen op de peuterspeelzaal als leidster vast te kunnen stellen was behoorlijk wat speurwerk nodig in de administratie van de peuterspeelzaal. Tot onze schrik kwamen we er toen ook achter dat een van onze vrijwillige hulpleidsters reeds 13,5 jaar op onze peuterspeelzaal actief is en dat we dit jubileum geheel aan ons voorbij hadden laten gaan.

Met het schaamrood op onze kaken hebben we Corrie van de Sande, zij het eigenlijk een jaar te laat, gefeliciteerd en in de bloemetjes gezet. Voor Corrie hoefde dat niet zo nodig (“als de peuters het maar leuk en goed hebben is dat voor mij voldoende”), maar als blijk van dank voor de jaren inzet op de peuterspeelzaal hebben we dit uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan. Beide jubilarissen zijn tijdens de jaarafsluiting in de bloemetjes gezet met een cadeaubon.

We hebben 179 gasten en geen leden online