• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Centrumplan Biest-Houtakker

Geschreven door Anne-Marie Holthausen namens BOB.

De vlag kan uit, zo schrijft het Brabants Dagblad zaterdagochtend in een artikel over de dorpsontwikkelingsplannen die ingediend zijn bij Provincie Noord Brabant.

Een flinke subsidie (die op het nippertje vrijgemaakt werd voor de plannen die voor 1 juni waren ingediend) komt naar Gemeente Hilvarenbeek.

Geweldig nieuws, maar er zijn nog vele stappen te zetten voordat het centrumplan gerealiseerd is, zo was de conclusie van de iDOP-werkgroepen gisteravond in Basisschool Antonius. Zij gaan nu eerst opnieuw met de directe buurt in gesprek om hun visie op de ontwikkelingen te horen.

Komende week presenteert het Belangen Orgaan Biest-Houtakker de nauwkeurig uitgewerkte plannen aan het college van Burgemeester en Wethouders.

Heeft u vragen over de plannen van Biest-Houtakker, of wilt u een steentje bijdragen (letterlijk of figuurlijk)? Wij horen het graag, u kunt contact opnemen met één van de BOB-leden via het hoofdmenu in de linkerkolom of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hebben 48 gasten en geen leden online