• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Inwoners aan zet op woensdag 12 januari 2011

Geschreven door Belangen Orgaan Biest-Houtakker.

ryanpalmen2

"heeft u net als Ryan Palmen ook een verborgen talent?"

   

Op de foto hiernaast ziet u burgemeester Ryan Palmen druk aan het werk in Esbeek. Zijn hulp was hard nodig om het  nieuwe dorpscafé op tijd klaar te hebben voor de opening op 28 december jl.

Bestuursleden van het  Belangen Orgaan Biest-Houtakker waren aanwezig bij de opening en waren onder de indruk van de zelfwerkzaamheid en saamhorigheid van 86 vrijwilligers die maandenlang keihard hebben gewerkt om er een prachtige ontmoetingsruimte van te maken.

Esbeek mag trots zijn op wat zij bereikt hebben, maar we dachten wel even: dat moeten wij toch ook voor elkaar kunnen krijgen.

De ondersteuning van de burgemeester en de gemeente Hilvarenbeek bij de uitvoering van het nieuwe centrumplan hebben we al, maar dat is niet voldoende.

HET WORDT EEN CENTRUMONTMOETINGSRUIMTE VOOR DE LEEFBAARHEID VAN BIEST-HOUTAKKER. DAARBIJ ZIJN VELE HANDEN NODIG!

Wij doen daarom een beroep op u.

Op woensdag 12 januari 2011 nodigt het Belangen Orgaan Biest-Houtakker u uit in de Gemeynt.

Aan alle toekomstige gebruikers en bezoekers de vriendelijke doch dringende oproep om mee te denken en te werken aan de tot standkoming van onze nieuwe centrumontmoetingsruimte. We willen inventariseren op welke hulp we kunnen rekenen, bij de verdere ontwikkeling/bouw en afwerking van de centrum-ontmoetingsruimte.

Daarnaast willen we met alle verenigingen/stichtingen en buurtschappen een intentieverklaring doornemen over het gebruik van de ruimtes. Deze partijen ontvangen een dezer dagen een uitnodiging hiervoor.

Goed in klinkers leggen, deuren afhangen, stoelen afwassen, overeenkomsten opstellen, inrichten, koffie zetten, vergunningen checken, peptalks houden, boodschappen doen, of een andere kwaliteit? Wij rekenen graag op uw hulp. Kom het vertellen op 12 januari. U kunt aanmelden via deze link: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 013-505 13 93 (Anne-Marie Holthausen).

We hebben 111 gasten en geen leden online