• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Met de bus naar Benelux Finale First Lego League

Geschreven door Anne-Marie Holthausen.

continium_1

Het is u vast niet ontgaan; 10 kinderen van groep 8 van de Antoniusschool gaan op zaterdag 19 februari de Benelux finale van de First Lego League spelen in Kerkrade. U kunt daar bij zijn, want bij voldoende belangstelling wordt een touringcar ingezet die de supporters van Biest-Houtakker naar Kerkrade brengt.

Behalve het aanmoedigen van de Body-Bots is er in het Discovery Center Continium in Kerkrade enorm veel te beleven. Er is veel te zien omtrent techniek en wetenschap en er worden leuke activiteiten georganiseerd. Zeker de moeite waard om daar een kijkje te nemen! Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de website www.continium.nl (op 19 februari is de entree gratis).

Op dinsdag 15 februari beslissen we of er voldoende animo is om een bus in te zetten. Alle kinderen van de basisschool krijgen hierover via de nieuwsbrief nog informatie, maar u kunt natuurlijk ook via de mail inschrijven. ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Hieronder enkele belangrijke gegevens:

- de bus vertrekt om 9:00 uur bij de kerk en gaat omstreeks 17:30 uur weer terug vanuit Kerkrade, na de prijsuitreiking

- kinderen kunnen mee, onder begeleiding van een volwassene, daarnaast zijn natuurlijk oma's, opa's, ooms, tantes, vrienden en andere geïnteresseerden van harte uitgenodigd om mee te reizen

- de kosten van de bus bedragen 10 euro per persoon (ervan uitgaand dat er 50 personen meegaan)

- de inschrijvingen worden op volgorde van aanmelden behandeld, dus wie het eerst komt....

- de bus wordt weliswaar via school geregeld, maar niet door school georganiseerd: er gaat geen extra begeleiding vanuit school mee met de bus

- de busonderneming voldoet aan het Kema Keurmerk Busbedrijf en is erkend door Stichting Keurmerk Busbedrijf

continium20rgb

 

We hebben 64 gasten en geen leden online