• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Biest-Houtakker en de andere kernen in 2030

Geschreven door Anne-Marie Holthausen.

 

Logo-Toekomstvisie-web

Op woensdag 8 juni vond de eerste bijeenkomst plaats over de toekomstvisie van Gemeente Hilvarenbeek. Een zeer interessante maar ook gezellige avond waar ruim 100 inwoners van de gemeente luisterden en meepraatten over de toekomst van Hilvarenbeek en zijn kleine kernen.

Met slechts een handjevol Biestse inwoners was de vertegenwoordiging van ons dorpje wel wat mager, maar er zijn nog kansen.

Heeft u zin in een avondje vertier met prachtige filmpjes, foto's, muziek en grappen? En heeft u een mening over wonen, landbouw, ruimte, verkeer en vervoer in onze gemeente? Dan bent u van harte welkom. U kunt zich nog aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De volgende bijeenkomst heet "Belevend Hilvarenbeek in 2030" en wordt op woensdag 15 juni van 19:00 tot 22:00 uur georganiseerd in Hercules te Diessen. De laatste bijeenkomst: "Ondernemend Hilvarenbeek", vindt plaats op dinsdag 21 juni in Schuttershof in Esbeek. Meer info vindt u op www.hilvarenbeek.nl

We hebben 187 gasten en geen leden online