• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Darts en Trekkertrek weekend

Geschreven door Toine van Balkom.

Op zaterdag 9 juli en zondag 10 juli organiseert Stichting Gas d'r Op weer een aantal evenementen in Biest-Houtakker. Op zaterdag 9 juli vindt een groot Darttoernooi plaats. Op zondag 10 juli zal de TrekkerTrek de Biest weer een dagje laten trillen op zijn grondvesten.


Darten voor iedereen


darts_biest

Organisator Paul Reijnen liep al langer met het idee om een darttoernooi te organiseren. Het weekend van de TrekkerTrek is de uitgelezen kans. In de grote tent aan de Bosscheweg is ruimte genoeg om dit te organiseren. De wedstrijden vangen om 13:30 uur aan en worden afgesloten met een feestavond met muziek.

De eerste ronde spelen alle darters zwak of sterk door elkaar in één poule. Bij het 501 spel is het de bedoeling om zo snel mogelijk vanaf 501 op nul punten te komen. Het spel moet beëindigd worden met een double.

De deelnemers moeten zaterdag 9 juli om 13.00 uur aanwezig zijn. Er wordt om 13:30 uur gestart met de eerste ronde. De winnaar en de nummer twee van de eerste ronde komen in de volgende ronde in de winnaarspoule terecht. De nummer drie en vier spelen in de volgende ronde door in de verliezerspoule. In de winnaarsronde zijn prijzen te winnen van honderdvijftig, honderd en vijftig euro. In de verliezersronde zijn er diverse consumptiebonnen te winnen. Het inschrijfgeld voor de darters bedraagt vijf euro.

Je kunt je tot 8 juli aanmelden via het e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daar kun je ook terecht voor alle informatie. Het toernooi is vooral bedoeld voor de recreatieve darters uit de regio. Of je nu een sterke of zwakke speler bent maakt niet uit, je kunt heel de middag blijven spelen.

Als afsluiting van het darttoernooi vindt er een feestavond plaats. Daar zorgen een dj en de Nederlandstalige zanger Randy voor de muzikale ondersteuning. Voor de kinderen staat er een luchtkussen en ook voor een hapje en drankje kan men in de feesttent terecht. De entree bij het dart toernooi en de feestavond is gratis en dus voor iedereen toegankelijk.

TrekkerTrek met car-crushing

carcrushing_trekkertrek2011

De TrekkerTrek vindt op de zondag daaropvolgend plaats. Dit jaar komt er naast de standaard tractoren en de zwaardere tractoren uit de sportklasse een speciaal voertuig naar Biest-Houtakker. Al vroeg in de ochtend begint men met het trekken van de sleepwagens. Als klap op de vuurpijl zal een Alvis rupsvoertuig een spectaculaire demo car-crushing verzorgen. Deze Britse tank van zestien ton zal laten zien dat hij makkelijk met zijn rupsbanden over een aantal sloopauto’s heen kan walsen.

 

Het dart- en trekkertrek evenement vindt plaats op de weilanden aan de Bosscheweg in Biest-Houtakker. Voor meer info zie ook www.trekkertrekbiest.nl

We hebben 52 gasten en geen leden online