• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Loopfestijn in Biestse straten

Woensdag 10 augustus a.s. organiseren SVSOS en Achil weer de jaarlijkse Vakantieloop Biest-Houtakker. Een evenement dat ieder jaar honderden lopers op de been brengt. De afstanden die deze avond gelopen worden zijn 1 km (nieuw), 2 km en 4 km. Voor deze afstanden klinkt het startschot om 19.00 uur. Om 19.30 uur gaat de 10 km van start. Het parcours is een stratenparcours en loopt via het Vossenhol-Biestsestraat-Akkerstraat en Kanaaldijk weer terug naar het Vossenhol.

Omwille van de veiligheid van de deelnemers zal in ieder geval het Vossenhol a.s. woensdag van ca. 18.30 uur tot ca 20.30 uur afgesloten zijn voor alle verkeer. Vriendelijk verzoek om daarmee rekening te houden.

Veiligheid voor de deelnemers aan de loop wordt bevorderd als eigenaren van honden en andere huisdieren deze van het parcours weghouden. Graag ook aandacht voor jonge kinderen die zo maar de weg op kunnen lopen. Voorts zal verkeer zoveel mogelijk om het parcours heen geleid worden door medewerkers van SVSOS herkenbaar aan hesjes. Vriendelijk doch dringend verzoeken wij u om de aanwijzingen van deze mensen direct op te volgen.

Bij voorbaat dank voor uw aller medewerking aan het welslagen van de Vakantieloop.

Hebt u nog vragen? Bel dan Antoon van de Sande 06 - 47009464.

We hebben 292 gasten en geen leden online