• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Filmopnames in centrum van Biest-Houtakker

Geschreven door Anne-Marie Holthausen.

filmdagZaterdag 3 september vonden bij de basisschool filmopnames plaats. De plannen voor het centrum van Biest-Houtakker zijn een inspiratiebron voor de Provincie Noord Brabant. De provincie wil dat dorpen hun ervaringen met betrekking tot leefbaarheid, zowel positieve als negatieve, met andere kleine kernen delen. Binnenkort vindt er een bijeenkomst in de regio plaats waarvoor diverse dorpsraden, gemeentes en andere betrokkenen uitgenodigd zijn. De film zal daar getoond worden. Natuurlijk doen we ons best om er ook iets van op deze website te laten zien.

Bij toeval was er heel wat actie in en rond de school. Pieter van de Wouw bracht de tuin in orde, en Jack van der Aa zette het een en ander gereed in de school. Dit allemaal vanwege het Koningsschieten van zondag, na bekendmaken van de Koning zullen Gilde, burgemeester, pastoor en andere betrokkenen ontvangen worden bij de basisschool.

Behalve in het centrum van het dorp werden ook enkele opnames gemaakt bij de voetbalwedstrijd van de E-jeugd die precies op dat moment een prachtig doelpunt scoorden !

We hebben 48 gasten en geen leden online