• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Collecteweek Fonds Gehandicaptensport

Duizenden collectanten gaan in de week van 7 tot en met 13 april collecteren voor het Fonds Gehandicaptensport. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor gehandicaptensport, zodat iedereen met een handicap overal kan blijven sporten. Het gaat daarbij zowel om sporters met een lichamelijke, zintuiglijke, als verstandelijke handicap. Voor die doelgroep geeft het Fonds subsidies voor het aanbrengen van bouwkundige aanpassingen in sportaccommodaties, aangepast sportmateriaal, hulpmiddelen om een sport te kunnen beoefenen, extra begeleiding en het organiseren van sportevenementen.

Dit alles vergt niet alleen veel inzet en tijd van familie, vrijwilligers en sportverenigingen, maar ook veel geld. Daarom organiseert het Fonds Gehandicaptensport ook dit jaar weer een collecte. Hiervoor zetten velen ook in ons dorp zich in.

In Hilvarenbeek, Esbeek en Biest-Houtakker wordt de collecte georganiseerd door de Sportraad en richting de deelnemende sportverenigingen gecoördineerd  door Antoon van de Sande. Van de opbrengst van de collecte blijft 25% in Hilvarenbeek voor initiatieven op het gebied van de gehandicaptensport.

Geef tijdens de collecteweek aan het Fonds Gehandicaptensport. Daardoor kunnen we er voor zorgen dat gehandicaptensport voor iedereen mogelijk wordt.

We hebben 254 gasten en geen leden online