• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13

Schemerlampen of tl-balken?

Geschreven door Belangen Orgaan Biest-Houtakker.

De afgelopen maanden, of zeg maar gerust jaren, is er zowel voor als achter de schermen hard gewerkt aan de plannen voor het centrumplan van Biest-Houtakker. Door een aanhoudend enthousiasme van enkele inwoners zijn we al ver gekomen. Met hier en daar wat hobbels ligt de concept tekening van onze multifunctionele accommodatie op tafel.

Waar de Gemeijnt in de toekomst nagenoeg door alleen de Gilde, Jong Nederland en De Biestse Boulers gebruikt gaat worden, gaan vele andere dorpsactiviteiten plaatsvinden in de nieuwe accommodatie, die tot stand moet komen met medewerking van zoveel mogelijk toekomstige gebruikers. Het is nu hoog tijd om samen aan de slag te gaan. Want met wie kunnen we beter beslissen waar bijvoorbeeld de kapstokken, bar en keuken moeten komen dan met de mensen die er gebruik van gaan maken? En gaan we kiezen voor een moderne, strakke inrichting of voor landelijk en nostalgisch? Vragen die we graag aan u voorleggen.

De architect kan met de geleverde input het ontwerp verder voltooien, en de iDOP werkgroepleden kunnen verder over de exploitatie en andere zaken gaan nadenken.

We nodigen u van harte uit om mee te komen praten op woensdag 21 december om 20:00 uur in basisschool Antonius. Wij stellen het op prijs als u zich aanmeldt voor deze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. via deze website. Zeg het voort!

We hebben 48 gasten en geen leden online