• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Actie Hart voor elkaar 2012 - uw initiatief is geld waard gestart

Rabobank Hart van Brabant heeft hart voor haar omgeving. Daarom geven we een deel van de winst terug aan u. Lever uw aanvraag in voor financiële ondersteuning van een mooi project of initiatief.

Net als in 2011 kunnen inwoners van het werkgebied van de Rabobank Hart van Brabant ook dit jaar weer aanvragen indienen voor de actie Hart voor elkaar. Want hun initiatief is geld waard. In het recente verleden ontvingen bijvoorbeeld Kookpunt en Jong Nederland Biest-Houtakker een geldelijke tegemoetkoming bij realisatie van door hen ingediende initiatieven.

 

Hoe werkt het?

Dien uw aanvraag in door het formulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen. Wanneer uw verzoek bij de Rabobank binnen is, neemt de bank contact met u op om uw project door te spreken. Insturen van initiatieven kan tot 15 augustus. Na 15 augustus beoordeelt een speciale selectiecommissie alle aanvragen. Deze commissie bestaat uit ledenraadsleden en medewerkers van de bank. Op basis van voorselectie nomineert de ledenraad 6 projecten per kieskring. Rabobank Hart van Brabant heeft vier kieskringen:

* Berkel-Enschot/Udenhout

* gemeente Haaren

* gemeente Hilvarenbeek

* gemeente Oisterwijk.

In  totaal  is  er  € 28.000  te  verdelen  per  kieskring.  De  bedragen  variëren  van  € 2.500 tot  € 7.500.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar: www.rabobank.nl/hartvanbrabant.

We hebben 75 gasten en geen leden online