• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Biest-Houtakker op agenda raadsvergadering

Geschreven door Belangen Orgaan Biest-Houtakker.

Vele bijeenkomsten zijn er al geweest, waarbij het centrumplan van Biest-Houtakker centraal stond. Stap voor stap komen we dichter bij het moment waarop de gemeenteraad van Hilvarenbeek definitief uitspraak doet over dit belangrijke onderwerp.

De enthousiaste reacties vanuit de politieke partijen hebben er mede voor gezorgd dat er mijlplalen bereikt werden; het aanvragen van de subsidie bij de provincie, het doorgaan met de uitwerking van het plan en het enthousiasme waarmee de inwoners de schouders eronder steken. Dat neemt niet weg dat er risico's onderzocht en zorgvuldige afwegingen genomen moesten worden; geen makkelijke klus.

Biest-Houtakker deed al vele malen de toezegging er voor te gaan, en maandagavond is het woord aan de politiek. Een spannend moment, dat we graag beleven met onze inwoners. We zien u dan ook graag, om 19:30 uur in het gemeentehuis van Hilvarenbeek om mee te luisteren naar de reacties op het voorstel van het college. Waarna we hopelijk overal in Biest-Houtakker de vlag uit kunnen hangen en het glas kunnen heffen op de toekomst van ons dorp !

We hebben 610 gasten en geen leden online