• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13

Registratie Top 2000 quiz geopend

Geschreven door stichting Wel Gement.

t2dquizBij menig Top 2000 fan begint het weer te kriebelen nu de klok is verzet. Want de donkere dagen zijn niet alleen de tijd van sinterklaas en kerst, maar ook van de Radio 2 Top 2000.
Het evenement heeft veel fans, zo ook in Biest-Houtakker. Twee jaar geleden leidde dat bij Lennart de Graaf, Toine Smolders en Joost Geboers tot het idee om een heuse Top 2000 quiz te organiseren. En met succes, want de 20 deelnemende teams konden genieten van een leuke quiz afgewisseld met Top 2000 documentaires en heuse interviews. 
Een succes, maar het organiseren was veel werk voor het drietal. Gelukkig werd het organisatieteam dit jaar uitgebreid met nieuwe leden: Conny Ongenae, Annerieke van Vught, Marlien de Graaf en Leran Parren. En met die nieuwe leden aan boord, is besloten dit jaar weer een nieuwe editie van de quiz te organiseren. Het belooft weer een avond te worden vol met pittige en wat minder pittige vragen over de top 2000, maar vooral veel heerlijke Top 2000 muziek! 

Wil je meedoen, wacht dan niet te lang met inschrijven. Er is plaats voor 28 teams en al 17 teams hebben zich ingeschreven. Inschrijven doe je met een team van 4 tot 6 personen (kosten €2 p.p.) op https://forms.gle/YW9bYEfL6Znk4EAEA

We hebben 49 gasten en geen leden online