• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13

Geen modder, maar een puik padje

Geschreven door stichting Wel Gement.

Een 'Puik padje'! Dat was gisteren de conclusie van de eerste wandelaars en fietsers die het halfverharde Besooijenpadje betraden. Op het pad dat bij hevige regenval vaak veranderde in een onbegaanbare modderpoel, is gisteren door een groep enthousiaste Biestenaren half-verharding aangebracht. Het pad was door de Stichting Wel Gement aangemeld als burendag activiteit. 

besooijenpadjeBurendag

In één dag tijd is door een grote groep vrijwilligers (Jan van Breda, Jeffrey van der Staak, Roel van de Wouw, Richard Krieckaart, Mart van Vught, Kees van den Heuvel, Jos van de Pas, Kees Scheepens en Kees Wilborts) half-verharding aangebracht op het Biestse Besooijenpadje. Er moest echt wat aan het pad gebeuren, want bij regen was het onbegaanbaar. Het pad voor bewoners van buurtschap het Dèèkend een belangrijke en veilige verbinding naar Café Ome Toon en de basisschool, maar ook toeristen en wandelaars maken gebruik van het pad omdat het o.a. deel uitmaakt van de nieuwe wandelroute 'de Biestse loop'.
Het nieuwe pad werd mede mogelijk gemaakt met ondersteuning van de gemeente Hilvarenbeek en het Oranjefonds, en de expertise en materialen van Jeffrey van der Staak, Jan van Breda en Roel van de Wouw. Ook werd materiaal gesponsord door Heesters verhuur.
Namens alle Biestenaren: BEDANKT!

We hebben 69 gasten en geen leden online