Skip to main content
Expositie Ome Toon. Persbericht
Geschreven door: redactie website

Expositie Ome Toon. Persbericht


nature

Op 15 september is in Biest-Houtakker een expositie van natuurfoto’s geopend, gemaakt door fotografencollectief “NATURA”, bestaande uit vier fotografen. De expositie wordt gehouden in Café Ome Toon in ’t Gebint aan de Biestsestraat 38c in Biest-Houtakker. Te zien zijn foto’s van diverse vogels en landschappen, o.a. gemaakt in de Biesbosch door de fotografen Peter Nieuwenhuis, Jos Sweere, Henk Remijn en Silvia Remijn. Zij heeft haar sporen reeds verdiend en heeft al verschillende prijzen in de wacht gesleept. U kunt dat zien op haar website  https//www.sylviaremijn.nl/

De expositie werd geopend door dr. Paul de Kort, neuroloog in het Elisabeth Ziekenhuis te Tilburg.
Een van de fotografen heeft de ziekte van Parkinson en heeft besloten om de opbrengst van de expositie geheel ten goede te laten komen aan de Stichting Parkinson De Kempen en aan het Parkinsoncafé Midden Brabant. Deze Parkinsoncafës doen veel goed werk voor de mensen met Parkinson en verdienen het om gesteund te worden .

De foto’s kunnen tijdens de opening van de expositie worden gekocht. Bij de foto’s hangen kaartjes met de e-mail adressen van de fotografen. U kunt zo de kunstenaars benaderen voor info over de prijzen en dergelijke. Op de website www.parkinsondekempen.nl en  www.parkinsoncafemiddenbrabant.nl vindt u alle info over hun activiteiten. Wij zijn graag bereid hierover verdere informatie te geven. Ik ben bereikbaar op onderstaand telefoonnummer of op dit mail adres : p.nieuwenhuis@caiway.nl.
Peter Nieuwenhuis  Tel.  06 412 68503

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?