• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

KOOKPUNT SEPTEMBER

Geschreven door Piet Kuijpers.

Na een zomerse periode van een aantal weken zonder KOOKPUNT was het de eerste woensdag van september weer tijd voor onze senioren om aan te schuiven voor een heerlijke maaltijd bij het Kookpunt in de gezellige ruimte bij Ome Toon. Hoewel veel ingrediënten zowat het hele jaar door te krijgen zijn, doen courgettes en sperzieboontjes nog wel een beetje aan de zomer denken. Vandaar dat die vandaag nog op het menu stonden. Courgettes, peertjes en bramen van eigen Biestse bodem, uit de tuin van Jos. Boerenyoghurt , gemaakt door Marion Timmermans. Hoe "Biests" wil je het hebben ?
IMG 1782 optEn dan hadden we vandaag ook nog speciale gasten uit Hilvarenbeek: De  Wethouders Ted van de Loo en Gerrit Overmans, vergezeld door Anja van de Westelaken, ambtenaar Algemene Zaken. Ook zij hebben, te merken aan hun reactie, genoten van de  maaltijd van vandaag.
Zo blijft het voor de kookstaf iedere keer weer een uitdaging om telkens iets lekkers op tafel te zetten, en geeft het ook voldoening als de gasten na afloop weer tevreden en voldaan naar huis gaan.
Het volgende KOOKPUNT is op 2 oktober a.s.

We hebben 218 gasten en geen leden online