• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Rabo stemmen? Steun de kerststal!

Geschreven door Stichting Wel Gement.

raboclubkasHeb je onlangs een stemkaart ontvangen voor de Rabobank Clubkas campagne? Dat is mooi, want jouw stem levert de vereniging of stichting waar je op stemt geld op. Via de site van de Rabobank mag je 5 stemmen geven aan een aantal verenigingen en/of stichtingen die je een warm hart toedraagt. 

Dit jaar heeft stichting Wel Gement een heel concreet doel: Het restaureren van de Biestse kerststal. En daarbij kunnen we alle financiële steun gebruiken. Eerder al werd tijdens het eerste optreden in Toontjes Theater (de mannen van naam) en tijdens de Wel Gementelteefjesdag geld opgehaald voor de kerststal. Dat leverde al een leuk bedrag op om de reparatie te kunnen starten (bekendmaking van dat bedrag binnenkort ook op deze site). Maar het is nog zeker niet genoeg om de kerststal ook volledig te kunnen repareren. Kortom ... stem snel ... en zorg dat kindje Jezus niet in de kou hoeft te staan met kerst!

Heb je niets met de kerststal of met stichting Wel Gement? Geen nood, want er zijn nog veel andere Biestse verenigingen en initiatieven die je stem ook goed kunnen gebruiken:

clubkasverenigingen

Ben je benieuwd wat de actie voor stichting Wel Gement en de Kerststal heeft opgebracht? Kom dan ook langs op vrijdag 26 oktober in Café Ome Toon tijdens 'Wie de pot lust, schuive maar aan' om 18 uur. Daar zal een vertegenwoordiger van Rabobank Hart van Brabant de cheque komen uitreiken. Mocht je overigens ook meteen een hapje mee willen eten tijdens het 'Mega Vega' menu van koks Ans Lapien en Lennart de Graaf, dan kun je je nog aanmelden via:  http://www.welgement.nl/portfolio-item/wiedepotlust/ 

We hebben 276 gasten en geen leden online