Skip to main content
Brocante, vintage en meer!
Geschreven door: Anne-Marie Holthausen

Brocante, vintage en meer!


IMG 1746 2

Voor velen is het nog een verborgen parel, gelukkig ontdekken steeds meer mensen wat er voor moois te vinden is, in en rondom de kerk van Biest-Houtakker. 

Janne Mokveld stond er afgelopen zondag alweer voor de tweede keer met haar zorgvuldig ingekochte spulletjes. Shawls bijvoorbeeld van bekende ontwerpers, of sieraden en vintage serviesgoed. Maar ook een oude melkkan van Maastrichts porselein. En wat wil het toeval? Een vergelijkbaar exemplaar stond te koop bij de kraam naast haar. Een fanatieke verzamelaar, die regelmatig dit soort markten afstruint, bedacht zich geen moment. ‘Maar’, vertelde ze, ‘ik zoek gericht en moet alles wat ik koop ook echt kunnen gebruiken.’

Janne geniet van dit soort klanten. Met hun verhalen, en zoektochten naar spulletjes van vroeger. Ze krijgt echt de smaak te pakken en weet zeker dat ze nog vaak op dit soort markten zal staan.

Brocante in de kerk is elke week geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag. En elke 3e zondag van de maandag is het koopzondag. Wie weet dat we Janne tijdens een van deze dagen ook nog eens terug zien.

Op 17 en 18 november werkt Brocante in de kerk samen met Café Ome Toon. Die dagen zijn deze locaties volop in Kerstsfeer en zeker het bezoeken waard. 

Meer informatie over Brocante in de kerk? Je kunt terecht bij Rianne en JP van den Hoven via  jrvandenhoven7@gmail.com

 

 

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?