• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Top 2000 fans gezocht

Geschreven door Lennart de Graaf.

Op vrijdagavond 29 december wordt café Ome Toon omgetoverd tot de Biestse dependance van het Radio 2 Top 2000 café. Stichting Wel Gement Sentiment nodigt alle top 2000 fans uit om samen te komen genieten van de mooiste Top 2000 verhalen en mee te spelen in een heuse Top 2000 quiz. 

tp2000cafe

De dagen worden korter en we gaan langzaam weer richting het einde van het jaar. De tijd van jaaroverzichten en lijstjes. Zo ook de bij veel Biestenaren geliefde Top 2000 van Radio 2. Vanaf tweede kerstdag tot nieuwjaar worden de 2000 beste platen aller tijden (volgens de luisteraars van Radio 2) gedraaid. Het radio evenement heeft jaarlijks erg veel luisteraars. Bovendien wordt het ondersteund door het dagelijks TV programma Top 2000 à go go, waarin presentator Matthijs van Nieuwkerk en popprofessor Leo Blokhuis de verhalen vertellen achter de liedjes uit de lijst. 

Volgens die-hard fans Joost Geboers, Toine Smolders en Lennart de Graaf is het tijd dat ook Biest-Houtakker nog intenser kennis kan maken met wat zij noemen het radiospektakel van het jaar. Daarom organiseren zij, onder de vlag van Wel Gement Sentiment, de Top 2000 fan avond. Op deze fan avond blijven we trouw aan de top 2000 en het top 2000 à go go format en zullen we op zoek gaan naar Biestenaren die iets leuks hebben meegemaakt dat te maken heeft met een van de top 2000 artiesten, zal een Biestse lijstduwer ook een plaat komen promoten zodat ie volgend jaar hoger in de top 2000 staat en zal onze eigen Biestse popprofessor Joost een mooi verhaal vertellen in de stijl zoals Leo Blokhuis dat doet. Tussen de mooie verhalen in, zullen we ook met alle aanwezigen een heuse Top 2000 quiz gaan spelen. Maar, het belangrijkste vergeten we niet, want natuurlijk blijft er ook voldoende ruimte om samen te genieten van al die mooie Top 2000 muziek!

Natuurlijk zijn we op zoek naar Top 2000 fans uit Biest-Houtakker en de regio om samen met ons dit muzikale feestje te gaan vieren. Wil je meedoen met de Top 2000 quiz? Dat kan. Vorm een team van 4 tot 6 personen en schrijf je hier in (deelname is gratis).
En natuurlijk zijn we ook op zoek naar mensen die mooie top 2000 verhalen met ons kunnen delen. Dus heb jij een keer aan de bar gezeten met Tom Jones, ben je John Mayal tegengekomen in het pashokje bij de Hema of heb je een ander sterk top 2000 verhaal dat je met ons wilt delen? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hebben 99 gasten en geen leden online