Skip to main content
KOOKPUNT Oktober
Geschreven door: Kookpunt

KOOKPUNT Oktober


IMG 1346 optEerste woensdag van de maand. Het is weer tijd om naar Ome Toon te gaan. Voor onze gasten  het moment van gezellig samen zijn en lekker eten. Voor de kookstaf weer een uitdaging om er iets heerlijks van te maken.
Een enigszins gewijzigde kookstaf. Met het afscheid van Ria zijn twee nieuwe gezichten onze kookstaf komen versterken. Abusievelijk werd in het vorige bericht van het KOOKPUNT vermeld dat ook Piet het stokje overdroeg aan de nieuwe kook-stafleden Jan en Christine. Maar Piet blijft voorlopig gewoon doorgaan met koken voor onze gasten. Dit voor alle duidelijkheid. Samen met Ans zijn we dus nu 5 man sterk.

 

IMG 1349 opt

In het openingswoordje werd aan onze gasten gevraagd om bij het stemmen bij de Rabo-actie “Hart voor uw club” toch tenminste een stem uit te brengen op het KOOKPUNT. We kunnen deze steun voor het KOOKPUNT goed gebruiken, want het is toch ook iedere keer weer een uitdaging om het financieel rond te breien. Bij deze dus alsnog een oproep om het KOOKPUNT niet te vergeten !

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?