Skip to main content
Groot onderhoud Vossenhol
Geschreven door: Gemeente Hilvarenbeek

Groot onderhoud Vossenhol


Gemeente Hilvarenbeek 

 

 

 

De gemeente Hilvarenbeek start in het najaar van 2017 met werkzaamheden in het Vossenhol in Biest-Houtakker. We gaan de bestrating aanpakken, kolken vervangen, bomen rooien en beplanting aanbrengen. Door middel van deze brief willen wij u uitnodigen voor de informatiebijeenkomst op 28 september 2017.

Inloopbijeenkomst in Ome Toon.
Wij betrekken u als inwoner of belanghebbende graag bij onze plannen om het Vossenhol opnieuw in te richten en nodigen u daarom van harte uit voor de inloopbijeenkomst op donderdag 28 september. U bent tussen 19:30 en 21:00 uur welkom bij Café Ome Toon, Biestsestraat 38C in Biest-Houtakker.

Wat houden de werkzaamheden in?
Tijdens de informatiebijeenkomst leggen wij u uit wat de werkzaamheden inhouden. Ook kunt u deze avond de plannen voor het nieuwe Vossenhol inzien. Tevens is er de gelegenheid om vragen te stellen. Heeft u opmerkingen of suggesties voor de inrichting van uw straat? Die ontvangen wij deze avond graag. Wij geven dan aan of we uw opmerking of suggestie mee kunnen nemen tijdens de bestratingswerkzaamheden.

We hopen u te mogen verwelkomen op 28 september. Heeft u vragen of opmerkingen over deze brief? Neem contact op met Freddy van de Pas, medewerker Afdeling Ruimte bij de gemeente Hilvarenbeek, via 013 – 505 83 00 of f.vande.pas@hilvarenbeek.nl. Ook wanneer u niet aanwezig kunt zijn of naderhand nog vragen of opmerkingen hebt, kunt u contact opnemen.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?