• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Filmopnames in Biest-Houtakker

Geschreven door Anne-Marie Holthausen.

Schermafbeelding 2017 03 23 om 07.37.43Ze zaten niet alleen tijdens de filmopnames met de handen in het haar. Voordat ze een geschikte locatie gevonden hadden waren ze heel wat makelaars, woningen én frustraties verder. Acht leerlingen van verschillende creatieve opleidingen van het ROC hadden een pittige eindopdracht. Samen moesten ze aan een filmproject werken, dat binnenkort beoordeeld wordt. En daar hadden ze een woning voor nodig, waar ze min of meer hun eigen gang konden gaan.

Gelukkig hielpen Anja en Marc Geboers van Camping de Landerijen hen meteen verder. Ondanks hun eigen drukke agenda. Het campingseizoen staat voor de deur, en er wordt met man en macht gewerkt om de vernieuwde locatie klaar te krijgen.
Het huis staat leeg en dat wordt nog niet gebruikt. De filmploeg maakte dankbaar gebruik van het aanbod, en sloten na drie dagen hard werken moe maar voldaan de draaidagen af. Al begint het echte werk nu pas, scènes kiezen en een indrukwekkende film presenteren tijdens de beoordeling.

Meer informatie over het project van deze leerlingen is te lezen in het Brabants Dagblad van woensdag 23 maart.

We hebben 157 gasten en geen leden online