• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Toch toneel in Biest-Houtakker

Geschreven door Piet Kuijpers.

Ondanks vele moeizame pogingen om het ledental van Toneelclub Biest-Houtakker weer op peil te krijgen is de club er voor dit seizoen nog niet in geslaagd voldoende spelers aan te trekken om weer het podium op te gaan. Voor de toneelliefhebbers is dat natuurlijk jammer. Geen toneel in Biest-Houtakker, dat is toch doodzonde.  Maar even niet getreurd; we zijn niet bij de pakken neer gaan zitten en zijn op zoek gegaan naar een alternatief. En wat voor een.

Afbeelding 26 optToneelvereniging "Keskenoate" uit Middelbeers gaat zorgen voor twee grandioze toneelavonden bij Ome Toon op De Biest met hun successtuk "Ome Sjaak en dan is er koffie". Afgelopen jaar 10 keer voor een uitverkochte zaal opgevoerd.
Reserveer donderdag 12 en/of vrijdag 13 januari in uw agenda. Aanvang van de voorstelling is op beide avonden 20.15 uur. Dit mag u niet missen. Het aantal toeschouwers is beperkt, zodat reserveren wordt aanbevolen. Vanaf 1 december kan dat op telefoonnummer 06 53617981 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Vanaf 1 januari a.s. zijn de kaarten te koop bij Ome Toon. De entreeprijs bedraagt € 10. Iedereen is van harte uitgenodigd aan de koffietafel bij de familie van "Ome Sjaak". Verdere informatie binnenkort op deze site en in de Hilverbode.

We hebben 139 gasten en geen leden online